06-39788570 [email protected]
 

Huiswerkbegeleiding

 

Waarom huiswerkbegeleiding?

“Ik ben te laat begonnen met leren”, “Ik ben zo bang dat ik het niet haal”, Ik kan me niet goed concentreren”, “Het is gewoon teveel”.

Dit zijn veelgehoorde uitspraken van leerlingen. Een leerling kan vaak veel meer, maar de resultaten lijken achter te blijven. Hier kan huiswerkbegeleiding het steuntje in de rug zijn dat een leerling nodig heeft om op zijn of haar werkelijke niveau te presteren.

Na schooltijd komen leerlingen hiernaartoe om een in rustige, huiselijke omgeving huiswerk te maken. Hierdoor voelt het niet als een zeer lange dag in een schoolse omgeving. Door je huiswerk hier te maken, heb je de rest van de avond meer tijd voor wat jij graag wilt doen. Daarnaast hebben jullie thuis geen discussies meer over het huiswerk.

Sterke vaardigheden en knelpunten worden door mijn persoonlijke aanpak snel zichtbaar, waardoor ik begeleiding op maat kan bieden. Samen werken we onder andere aan planning, structuur, concentratie vaardigheden en het op de juiste manier toepassen van leerstrategieën.

Huiswerk

“Huiswerk draagt bij aan het beter onthouden en begrijpen van de leerstof”.

Leren

“Actief leren helpt om de stof beter te begrijpen en te onthouden”.

Ashllie Huiswerkbegeleiding

Deskundige begeleiding waarbij persoonlijke aandacht centraal staat